Ingredients:
- Rosta o cansalada viada
- Oli
- Sal
- Aigua
- C ol d’hivern o normal
- Patates o trumfes de Cerdanya
·
Preparació:
Netegeu la col, enretireu els nervis més durs i talleu-la. Peleu les patates, trossegeu-les i renteu-les.
Feu bullir les patates i la col en aigua i una mica de sal fins que gairebé es desfacin.
En una paella amb oli rossegeu la rosta o talls de cansalada.
Fregir una botifarra negra o un botifarró de ceba.
Fregiu alls laminats i reserveu-los..
En el mateix oli sofregiu les patates i la col prèviament ben escorreguda, remenant-les i aixafant-les. Tombeu uns quants cops la massa barrejada afegint-hi al final els alls.
En el moment de servir el plat, poseu-hi la rosta i la botifarra negra com a a acompanyament
Que tingueu una bona cuina.
Bon profit!
[…] a qui no pugui o vulgui anar a aquesta festa us faig a mans la meva recepta d’aquest plat, modest plat , ideal per […]
M’encanta el trinxat!
A mi també!