El trinxat
La pera de Puigcerdà
Resistent al fred, més gustosa , molt apreciada i cada cop més difícil de trobar. Només alguns horts del voltant la conreen i és de fet a altres espais del Pirineu on s’hi fan més.
Els naps de Ger i Talltendre
Les mestresses de Ger premiades per l’Institut d’Estudis Ceretans
Restaurants recomanats
- Can Planes (Sallagosa)
-
La creperie bretonne de Font Romeu-Bolquera
- La galette de sarrasin
- La sidra natural
El pa
- Boulangerie Rosselló (Ur) Elaboren pa, SÍ, pa. Destaquen els de cereals, el de campanya, la Cesarine, el compacte d’Epautre “espelta”…. També els diumenges la fogassa ( coca de crema o pinyons ) No oblidem que els crusants són magnífics.
- Festa del pa (Palau)
- Chez Pires (La Tor de Querol)
Le jambon de Cerdagne ( El pernil )
Diuen que ja el coneixien els romans. Avui dia un mestre artesà de Sallagosa de la família dels Bonzom l’ha tornat a posar al mapa i n’ha guanyat premis a França.
El pa de fetge
Un extraordinari paté cuit al forn.
La pizza muntanyesa
- Llívia i el campió del món
Fabian Martín
Enllaços gastronòmics
This page has the following sub pages.
[…] La cuina cerdana […]
Una cuina excel·lent… pels que gaudeixen a taula!!!
Gràcies i bon profit
Hi ha un petit restaurant a LLivia que es menja de forma decent i no cargolen en preus. Can Cusachs. Enhorabona pel blog.
http://ladespensadecarpanta.blogspot.com/2010/01/carpanta-en-el-territorio-de-la-jet.html
Gràcies per la informació, la tindré en compte.
Bon Any Nou.
Ha canviat d’amos i ja no és el mateix…