Com us avançava a la 9a endevinalla, des de sempre la nostra és la millor.
Ja sé que en Serrat cantava “La dieta“, tema que ara està d’actualitat; que als Estats Units van inventar una cola fosca que dóna espurna a la vida i que a Sudamèrica fan farina de fer nones.
Però com la coca de llardons no hi ha res. A la Catalunya Nord habitualment se’n diu: fogassa.
Que tingueu una bona revetlla i Diada de Sant Joan.
Al forn Rosselló d’Ur en podeu trobar una bona mostra de fogasses i pans ceretans
Ep, a Sants també!!!
Ui! quantes coses m’he perdut… he estat força desconnectada, entre l’ADSL que falla i els caps de setmana…
Tronaré al meu ritme!
Una abraçada.
Tronaràs Carme?
Com es nota que s’apropa la revetlla de Sant Joan, he, he, he.
Je, je, je… aix, els meus dits, sempre anant a la seva… no hi ha manera de domesticar-los!
Rafel, necessitaria una adreça teva de mail, per a poder-te enviar la invitació de personatges itinerants.
M’interessa que cadascú es pengi el seus poemes en el moment que vulgui.
La coca de llardons! Bonìssima, nen. M’agrada més que la típica de Sant Joan, la de fruites.
Bon Sant Joan!